رابطه مصرف گردو با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی



متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید دریافتند که مصرف منظم گردو با کاهش خطر مرگ و میر مرتبط است.

به گزارش ایسنا ، مطالعه انجام شده در دانشگاه هاروارد نشان می دهد که مصرف منظم گردو با کاهش خطر مرگ ، به ویژه به دلیل بیماری های قلبی و عروقی ارتباط دارد و می تواند امید به زندگی را در افراد میانسال در مقایسه با افرادی که این آجیل مصرف نمی کنند ، افزایش دهد. ، افزایش دادن.

این مطالعه نشان داد که خوردن پنج یا بیشتر گردو در هفته ممکن است بیشترین فایده را در کاهش خطر مرگ و میر و افزایش امید به زندگی داشته باشد.

“این مطالعه نشان داد که خوردن مقدار کمی گردو در هفته ممکن است به افزایش امید به زندگی کمک کند ، به ویژه در افرادی که کیفیت رژیم غذایی آنها پایین است.”

این مطالعه نشان داد که مصرف پنج وعده یا بیشتر گردو در هفته با کاهش 14 درصدی خطر مرگ ، کاهش 25 درصدی خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی و افزایش امید به زندگی در حدود 1.3 سال همراه بود.

به گزارش هندوستان تایمز ، به گفته محققان ، مصرف دو تا چهار وعده گردو در هفته نیز می تواند مزایای سلامتی را به همراه داشته باشد ، با کاهش 13 درصدی خطر مرگ و کاهش 14 درصدی مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی. عروقی همراه است.

انتهای پیام

سایت خبری دانش آموزان ایران
دانش آموزان ایران
https://iranstuds.ir/blog/search-engine-optimization/
www.iranstuds.ir/blog/search-engine-optimization/
https://iranstuds.ir
www.iranstuds.ir
iranstuds.ir
iranstuds